Feromony pro muže, které opravdu fungují (recenze, zkušenosti)

Feromony pro muže, které opravdu fungují (recenze, zkušenosti)

Feromony pro muže jsou speciální parfémy, které zvyšují sexuální přitažlivost a sexuální chtíč u druhého pohlaví. Jejich vůni lapá Jakobsonův orgán a následně vysílá signály do mozku, které ovlivňují chuť na sex a zájem o daného partnera. Stejné feromony používají i zvířata, aby naladily partnera k páření. Čisté feromony pro muže nemají žádnou vůni. Pokud použijete čisté feromony, tak to nikdo nepozná. K prodeji se nabízejí i balení smíchané s vůní, které můžete používat jako každodenní parfém.

Feromony Love and Desire Bedroom Spray pro muže patří mezi nejoblíbenější feromonové produkty. Jako jediné na trhu obsahují čtyři druhy feromonů a to Androstenol, Androstenon, Androsteron a Androstadienon. Bedroom spray je vonná mlha s feromony, která působí na ženy. Má příjemnou unisex vůni založenou na bázi grapefruitu, listu břízy, hrušky, italské klementinky, pomeranče, květu zázvoru, cypřiše, šalvěje a kalifornského cedrového dřeva. Aplikuje se pomocí rozprašovače do prostoru, kde chcete vytvořit příjemné, uvolněné a erotické prostředí. Například na lůžko. Balení 250ml.

Feromony Miyoshi Miyagi Instinct pro muže - Spojením tradiční japonské kultury parfémů a nejnovějších poznatků z biochemie vznikly feromony pro muže s přitažlivou vůní a silným účinkem. Feromony Miyoshi Miagi Instinct se vyznačují specifickou kombinací tří feromonů (Androstenol, Androstenon a Alpha-Androstenol), která Vám pomůže zaujmout opačné pohlaví, zvládnout úspěšně pracovním pohovoru nebo získat respekt u kolegů a kolegyň v práci. Tyto feromony používáte stejně jako parfém nebo toaletní vodu. Balení 50 nebo 100ml.

Feromony Miyoshi Miyagi Pure pro muže - Spojením tradiční japonské kultury a nejnovějších poznatků z biochemie vznikly čisté, koncentrované feromony pro muže Miyoshi Miyagi PURE. Feromony Miyoshi Miagi se vyznačují specifickou kombinací tří feromonů (Androstenol, Androstenon a Alpha-Androstenol), která Vám pomůže zaujmout opačné pohlaví, zvládnout úspěšně pracovním pohovoru nebo získat respekt u kolegů a kolegyň v práci. Tyto feromony můžete používat samostatně nebo v kombinaci s vašim oblíbeným parfémem. Aplikují se pomocí rozprašovače. Praktické 13ml balení se vejde pohodlně do každé kapsy.

Feromony Sexual Attraction pro muže - Nové, silně koncentrované, parfémované feromony pro muže s velmi příjemnou vůni. Pomohou Vám na prvním rande, na diskotéce nebo na pracovním pohovoru. Mají specifické složení založené na kombinaci Alfa Androstenolu (5α-androst-16-en-3α-ol), Beta-Androstenolu, Alfa androstenonu (5a-androstanu-3a-ol, 17-one) a Androstadienon (Androsta-4-16-dien-3-on). Feromony Sexual Attraction jsou v praktickém 8ml balení, které můžete mít vždy připraveno u sebe. Aplikují se pomocí rozprašovače jako běžný parfém. Jsou silně koncentrované, stačí jedno stisknutí.

Feromony Pheromone Essence pro muže - Čisté, neparfemované, extrémně koncentrované feromony pro muže. Nabízejí výborný poměr ceny a kvality. Obsah lahvičky 5ml vystačí na týdny častého používání, neboť stačí aplikovat vždy 1-2 kapky. Lahvička obsahuje kapátko, kterým se feromony snadno aplikují na kůži, nejlépe na krk. Můžete je používat samostatně nebo v kombinaci se svým oblíbeným parfémem. Můžete je také přímo přilít do svého oblíbeného parfému.

Feromony Chakra pro muže - Feromony Chakra jsou oblíbené, parfémované a silně koncentrované feromony pro muže. Skrývají v sobě mega silnou čínskou recepturu a vzrušující mužnou vůni. Chakra (čti čakra) se vyznačuje velmi silnou koncentrací feromonů na 1ml. Jsou vhodné k zaujmutí opačného pohlaví i pro úspěšné obchodní jednání. Aplikují se nanesením na prst a poté na kůži, krk. Obsah lahvičky je 10ml.

Feromony Love and Desire jsou velmi oblíbené, parfémované feromony pro muže s velmi příjemnou vůni, založenou na bázi grapefruitu, listu břízy, cypřiše, šalvěje, wetiweru a pačule. Tyto feromony používáte stejně jako parfém nebo toaletní vodu. Jako jediné na trhu obsahují čtyři druhy feromonů a to Androstenol, Androstenon, Androsteron a Androstadienon. V americkém průzkumu provedených na objednávku populárního časopisu Beauty získaly tyto feromony první místo v kategorii nejpřitažlivější vůně a získal první cenu čtenářů. Jestliže s feromony začínáte, jsou feromony Love and Desire určitě ta správná volba. Obsah lahvičky 100 nebo 50ml.

Sexshop
2 feromony, které opravdu fungují
Garantováno doručení do 24 hodin. Anonymně a diskrétně.
Test erotické pomůcky
Musíte vidět! Český sexshop testuje live pomůcky, fotky i videa

Nejlechtivější články o erotice

Vibrační vajíčka a kuličky pro Ženy - Dobíjecí, bezdrátová

Vibrační vajíčka a kuličky pro Ženy - Dobíjecí, bezdrátová

JimmyJane - Nejlevnější Vibrátory a Erotické pomůcky

JimmyJane - Nejlevnější Vibrátory a Erotické pomůcky

Náhrada za lubrikační gel - Co použít místo lubrikantu

Náhrada za lubrikační gel - Co použít místo lubrikantu

Přírodní afrodiziaka pro Ženy i Muže - Nejlepší i Nejlevnější

Přírodní afrodiziaka pro Ženy i Muže - Nejlepší i Nejlevnější

Přírodní Feromony pro Muže i Ženy, jsou v jídle i parfémech

Přírodní Feromony pro Muže i Ženy, jsou v jídle i parfémech

Durex - Nejlevnější Kondomy a Erotické pomůcky

Durex - Nejlevnější Kondomy a Erotické pomůcky

We Vibe - Nejlevnější Vibrátory a Erotické pomůcky

We Vibe - Nejlevnější Vibrátory a Erotické pomůcky

Fleshlight - Nejlevnější Umělé vagíny a Erotické pomůcky

Fleshlight - Nejlevnější Umělé vagíny a Erotické pomůcky

2009 - 2020